Kedves Olvasók!

Nyárbúcsúztató és őszköszöntő programunkat ajánljuk jó szívvel, s hívjuk Önöket szeretettel szeptember 24-25-én kamaránk törökbálinti üzleti központjába (Törökbálint, Kazinczy F. u. 124.)!

100 kiállítói standon válogathatunk majd a legkülönfélébb kínálatból: ékszerek, lakberendezési és dísztárgyak, kézműves termékek, édességek, gyümölcslevek, méz, mézeskalács, más finomságok, fafaragás, kényelmi cipők, ágyneműk, nyomdai termékek, tűzhely, garázskapu, kazán, kéziszerszámok, barkács gépek, felületkezelés, többféle szolgáltatás, és még hosszasan sorolhatnánk, de ezt inkább látniuk kell.

Hideg és meleg ételek, italok, kemencés lángos, kürtőskalács, prémium minőségű cseh csapolt sörök, finom borok, pálinkák, kávékülönlegességek várják az éhes, vagy szomjas közönséget.

A színpadon egymást váltják az előadók, fellépők, zenés-táncos, vagy érdekes sportbemutatók, de beszélgethetünk világbajnok kardvívó olimpikonnal, hallgathatunk humoristát, vagy megtanulhatunk country zenére táncolni.

Az egészségi állapotunkat ellenőrizhetjük ingyenes tesztmérésekkel, a III. Ezüst Golyó - Nemzetközi Petanqu Versenyen szurkolhatunk hat országból érkező csapatoknak, bekapcsolódhatunk a sakkversenyekbe, szimultánba, próbára tehetjük ügyességünket kapura rúgásban, vagy megkóstolhatjuk a főzőcsapatok versenymunkáit.

Mindkét napon játszóház és kézműves foglalkozás várja a gyerekek táborát. Amíg ők játszanak és alkotnak, addig a szépülni vágyó hölgyeket profi sminkesek, masszőr, bőrdiagnosztika és tanácsadás várja, mindkét napon ingyenesen vehetik igénybe a szépségstandok szolgáltatását.

A szerencse naponta több alkalommal találhat ránk, mivel délelőtt és délután nyereménysorsolást tartunk a nyereményszelvények kitöltői között, a vásári Körbe Görbe játékban résztvevők pedig értékes ajándékcsomagot gyűjthetnek be.

 A színes vásári kínálattal és a sokrétű programokkal minden korosztályra gondoltunk. Egyaránt jól érezhetik magukat a fiatalok, idősek, gyerekekkel érkező családok.

A színpadi műsorok, kézműves foglalkozások, játszóház, bemutatók mellett a belépés is díjtalan! A helyben közlekedők számára óránként induló ingyenes buszjárat nyújt segítséget.

A törökbálinti önkormányzat támogatásával megrendezésre kerülő vásári hétvége a vállalkozások számára, de a helyi és környező települések lakóinak is kellemes és hasznos időtöltésnek ígérkezik. Részletes programajánlót, vásári térképet találnak www.pmkik.hu honlapunkon.

Jöjjenek minél többen, érezzék jól magukat, tegyük együtt emlékezetessé az évszakváltást!

                                                                                                                  dr. Kupcsokné Polyák Ágnes

                                                                                                  Szervező – PMKIK