Kedves Tagtársak!

 

Az ipartestület 2016. augusztus 03.-án megtartott taggyűlésén megjelent tagság az Alispán utcai székház eladása és az új székház megépítéséhez szükséges terület megvásárlása mellett döntött. Az eladást 1 tartózkodással, a telek megvásárlását pedig 3 tartózkodással és 1 ellenszavazattal fogadták el. Az önkormányzat 81.100.000 Ft-ért megvásárolja és 18.182.800 Ft-ért kínálja a Budai úton lévő 1388 m2-es telkét beépítésre.

Az új székház elhelyezését elsődlegesen tagjaink tulajdonában lévő kisvállalkozói üzletközpont megépítésével képzeljük el, ahol a tagjaink számára egy színvonalas megjelenéssel, magas minőségi követelmények mellett az érdi kisipar értékeinek folyamatos fejlődését szeretnénk biztosítani. Amennyiben az új székházban kialakított üzletekben, műhelyekben, irodákban tulajdonos szeretnél lenni, kérjük jelezd felénk.

Az Alispán utcai székházban lévő ingóságainkat (asztal, szék, konyhai felszerelések, tányér, villa, kés, kanál, stb.) árverésre bocsájtjuk, mivel ezeket már nem kívánjuk átvinni a leendő székházunkba, időpontja 2016. augusztus 29. 9 óra. Az árverésre ajánlott ingóságok elkészítésének listája folyamatban van, 2016. augusztus 23.-tól megtekinthető a Tescoban lévő bemutatótermünkben.

 

Üdvözlettel:

Csóli Csaba