Kedves vállalkozó társaim!

 

Egy új TÁMOP pályázat keretében lehetőség van idegen nyelvi és informatikai képzés támogatására.

 

Az új pályázat keretében támogatják adott szervezetnél, vagy csoportnál megvalósuló:

§       nyelvi képzéseket (angol, német, egyéb nyelv) 12 fős csoportlétszámmal, 2 órás 4 órás vagy 8 órás alkalmakkal,  

§       Informatikaképzéseket 15 fős csoportlétszámmal, 8 órás teljes napos alkalmakkal.  

A pályázatban olyan magánszemélyek pályázhatnak, akik 18. életévüket betöltötték, felső korhatár nélkül, továbbá aki


- nem áll középiskolával, felsőoktatási intézménnyel tanulói/hallgatói jogviszonyban – kivéve azokat, akik költségtérítéses képzésben vesznek részt,  

- ezen képzési programmal párhuzamosan nem vesz részt más hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott idegen nyelvi és informatikai képzésben;

- vállalja, hogy a képzés költségeit önrésszel egészíti ki. Önrész max. 5% min. 2% .

 

A támogatás mértéke: legfeljebb 90.000 Ft/fő:

- Annak a személynek, aki hátrányos helyzetű településen állandó lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkezik, a képzés(ek) költségeinek támogatott összegét minimum 2%-kal kell kiegészíteni, minden más esetben minimum 5%-kal.

- A projektben megvalósuló tanfolyamok díja nem haladhatja meg a maximum bruttó 1000 Ft/óra/fő összeget, melybe beleértendő a képzés díja, az akkreditált képzési program részét képező vizsga díja és a tananyag díja.

Ez azt jelenti, hogy ebből az összegből  mind a nyelvi, mind az informatikai képzés esetében kb. 90 óra képzést biztosítanak a pályázati projektben résztvevőknek.

 

A pályázatot magánszemélyként kell beadni. Vállaljuk a pályázat elkészítését és a képzések megszervezését egy sikeres pályázatkészítő szervezettel együttműködve. A jelentkezési lap kitöltése után más dolga nincs a pályázónak, mert minden egyebet mi intézünk ( a csoport összeállítása, tanárok felkérése, a képzés helyszínének biztosítása, a képzés lebonyolítása, a pályázat menedzselése)

 

Kérlek, hogy ha érdekel a képzés vagy családtagod, ismerősöd, alkalmazottad, barátod számára előnyös lenne, jelentkezz, vagy jelentkezzen vissza a mellékelt előjelentkezési lapon.

 

(Mellékkelt jelentkezési lap letöltéséhez kattints ide!)

 

Várjuk a jelentkezéseket!


Érd és Környéke Ipartestület

Csóli Csaba

23/520-175

ipterd00@ipterd.hu