VI. Szabadkai Nemzetközi és regionális Gazdasági Vásáron vettünk részt

 

2012 júniusában a VI. Szabadkai Nemzetközi és regionális Gazdasági Vásáron vettünk részt. Több mint 10 év elteltével sikerült újra egy Érdet bemutató kiállítást szerveznünk.

A szervezők, és az érdeklődők körében nagy sikere volt a Csengő Manufaktúra Kft. sajtjainak, az Anubisz 2005 Kft. húskészítményeinek, a Microse Élelmiszeripari Kft. csokoládéinak, az Érdi Pincetulajdonosok Egyesületének borainak, és a Kalita Tészta Kft. tésztáinak.

Az érdi kézművesek Szűcs Lászlóné kerámiái, Nagy István kései, Cserháti Gabi kristályai, V. Nagy Ilona táskái.

A tárgyalások során a Szabadkán működő két ipartestülettel közösen keressük a lehetőségét a termékek kinti piacon való megjelenésének megvalósítását.

Az ipari és az építőipari kiállításunk az Ostorházi Bevonattechnika Kft., a Piko-Color Kft., a Doktor Step Kft., és a Bősz-Metal Kft. képviselte.

A látogatók körében nagy érdeklődést keltett a Termál Hotel. A szabadkaiak szeretik a meleg vizű fürdőket, elsősorban Mórahalomra és Gyulára járnak. Meg kell találni a lehetőségét, hogy szervezett formában az Érd Termálfürdő és Hotel igénybevételével ismerkedjenek meg Érd város nevezetességeivel.

Elképzelésünk szerint az Ipartestület már megszokott soron következő őszi kirándulása, az eddig még kihagyott Szabadka és környéke úti céllal kerül megszervezésre.