Figyelem!

 

2012.09.10.-től 17-18 óráig az ipartestületi tagok számára pszichológus áll rendelkezésre ingyenes tanácsadással, ezt követően minden hónap 2. hétfőjén, bejelentkezés nem szükséges. Természetesen az ipartestületi tagok alkalmazottjai és családtagjai is igénybe vehetik szolgáltatásunkat a legnagyobb diszkréció mellett.

 

Üdvözlettel:

 

Csóli Csaba

Ügyvezető igazgató

 

 

Tisztelt Társaim!

 

Szabó Kármen vagyok, tanácsadó szakpszichológus. A mai válságos, állandó változásokkal és kihívásokkal terhes időszakban, nagyon gyakori az, hogy a ránk szakadó nehézségek, az állandósult stresszes környezethatására, egyre nehezebben és ritkábban találjuk meg a lelki nyugalminkat, tudjuk megújítani a folytatáshoz szükséges erőforrásinkat. Ez egy „ördögi körhöz” vezet, egyszer csak azt vesszük észre, hogy egyre kevesebb az erőnk a megküzdésre. Az én szakmám és egyben hívatásom, az, hogy bármikor szakmai segítséget nyújtsak, mindenki számára, aki úgy érzi, hogy elakadt.

Klienseim köre, a legfiatalabbtól a legidősebb korosztályig tart, hiszen a szülők állandó elfoglaltsága és leterheltsége a gyermekekre is hatással van. Munkám során szélesebb eszköztárral dolgozom, minden esetben kiválasztva, azt, melyre szüksége van a kliensnek.

A legalkalmazottabb eszközeim a kognitív pszichológia számos módszere, és a meseterápia.